Földmunkavégzés, mélyépítés, közműépítés

Üdvözöljük a Boldogkő Bau Kft weboldalán!

földmunkavégzés közműépítés térkő győr

Ügyfélkörünk elsősorban a családi-, sor- és társasházak valamint önkormányzatok, a kisebb ipari létesítmények tulajdonosai és a fentebb említett jogalanyok által belterületi telekalakításokhoz kapcsolódó közmű és mélyépítési feladatok tulajdonosai, kezdeményezői köréből kerül ki. Vállalkozásunk eddig sikeresen működik, partnereink mind financiálisan mind pedig személyesen is megbízhatók.

Legfőbb célunk a minőségi építőipari tevékenység végzése, modern gépek, eszközök, berendezések használatával. Főképpen gépi földmunkavégzést és közmű építési feladatokat végzünk, melyekhez elegendhetetlenül szükségesek a fentiek.

Álláspontunk az, hogy a legjobb reklám mindig is a megrendelő elégedettsége, ezért elvégzett munkáinkra két év garanciát vállalunk.

A jövőben további korszerű és minőségi eszközök beszerzését tervezzük, amelyek segítségével még hatékonyabban tudunk kiváló minőségű szolgáltatást nyújtani megrendelőink számára.

Tevékenységünk főképpen a gépi kiegészítő kézi földmunkavégzés, közmű és mélyépítési feladatok valamint térburkolási feladatokra koncentrálódik. Szolgáltatásaink körét szélesíteni kívánjuk a jövőben, speciális egyéb munkanemeket is megfeleően kielégíteni tudó gépek beszerzése után, épület és házbontási feladatok elvégzésével