Munkagép szerviz

gepszerviz

Ismerjük az építőipart kívül-belül

Az építőipar rengeteg külső tényezőtől befolyásolt iparág. Köztük rengeteg olyannal, mint például az időjárási viszonyok, vagy a hőmérséklet, amelyekre nincs közvetlen befolyásunk. Ilyen lehet az is, amikor váratlanul elromlik valami.

Építőipari vállalkozásként, pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora problémát tud okozni az, ha valamelyik munkagép meghibásodik.  A bosszúságon kívül jelentős anyagi veszteséget, kötbér fizetési kötelezettséget is maga után vonhat, ha egy beruházás megvalósítása nem az előre eltervezett ütemezés szerint zajlik.

cat432d

A Boldogkő Bau munkagép szerviz születése

Azt is megtapasztaltuk néhányszor, hogy rengeteget kell várni arra, hogy szakértő kezekbe kerüljön egy-egy meghibásodott eszközünk, vagy munkagépünk. Az ilyen kényszerpihenők rettenetesen kellemetlenül érintettek bennünket, mivel mindig arra törekszünk, hogy a határidőket tartani tudjuk.

Egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben gondoltunk először arra, hogy üzletágainkat bővíteni fogjuk, és elindítjuk a Boldogkő Bau Kft. munkagép szerviz szolgáltatását. Az ötlet megszületését tettek követték, és 2022. őszén kiváló és nagy szervizes tapasztalattal bíró kollégával bővült a csapatunk.

bobcate16

Munkagép szerviz Győrújfalun

Telephelyünk Győr közvetlen szomszédságában, Győrújfalun várja munkagép szerviz szolgáltatásával a meghibásodott könnyű- és nehézmunkagépeket. A rakodógép, a földmunkagép, a kotró- rakodógép, a markoló, az árokásó, a döngölő, a vésőgép, a lapvibrátor rendszeres ellenőrzést, és időszakonként általános karbantartást igényelnek.

Mi megadjuk a munkagépeknek azt, ami ahhoz kell, hogy mindig időben teljesülhessen a munka. Bízza ránk nyugodtan a munkagépei szervizelését, és karbantartását!

Vállaljuk földmunkagépek (Caterpillar, Bobcat, Liebherr, stb.) valamint kis, és nagy építőipari gépek (lapvibrátor, döngölő, vésőgép) javítását, szervizelését, karbantartását.